fredag 22. oktober 2010

Dag 22 - Mer akuttmottak og tur til svømmebassenget

Klokken halv ni i dag (mer eller mindre i hvertfall) møtte vi opp for runde to på akuttmottaket. Planen var vel egentlig en forelesning, men vi endte opp med å følge en annen lege rundt på avdelingen, på samme måte som i går. Det var fortsatt rolig, så vi fikk gå litt rundt og undersøke pasienter på egenhånd. Igjen var legene kjempekoselige og forklarte oss det vi lurte på. Dette er en av de få stedene der vi ikke har hatt følelsen av å kunne for lite, rett og slett fordi de har tatt så bra hensyn til at vi ikke kan mer enn vi kan.

Etter skolen i dag dro vi først til Campus-kantinen der Eirik og jeg spiste en billig lunsj, før vi dro til Bergen House for å slappe av litt mens vi ventet på at det skulle bli litt mindre varmt. Cirka halv fire dro vi til svømmebassenget, der vi betalte 200 rupies hver for å komme inn. Månedsmedlemsskap koster 1000 rupies per person, og er ganske mye for de som bor her. Likevel vurderer vi det, for det er såpass greit med muligheten til å avkjøle seg og svømme. Det blir ikke mye ordentlig trening her nede, så jeg tror vi har veldig godt av å svømme litt. Jeg fikk ihvertfall skikkelig sydenferiefølelse når jeg svømte i det store bassenget med blomster på trærne og sol og varmt.

Vi kjøpte forresten en stor bok om klinisk medisin i dag, til cirka 140 norske kroner. Jeg ville tro den boka koster over 800 i Norge... I tillegg blir den nok god å ha i ukene framover, der vi sikkert stadig kommer til å finne nye ting å slå opp (som vi egentlig skulle kunnet).


Det er trær med fine blomster overalt rundt der vi bor

Svømmebassenget:)

Det er forresten ikke meningen å skryte av finværet vårt mens dere hjemme i Norge har snø og kuldegrader. Dere får trøste dere med at når dere har advent og snø og julestemning så har vi fortsatt bare sommer...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar