søndag 14. november 2010

Dag 44-45 - Rolig helg i Vellore

Beklager mangelfull blogging denne helga, men det har rett og slett ikke skjedd så mye hos oss de siste to dagene. Planen har vært å jobbe med eksamensoppgaven vi skal levere inn i desember, men utførelsen har det vel vært så som så med. I stedet har det blant annet vært soving til langt ut på formiddagen og generell avslapping.

I dag var vi invitert til lunsj hos sekretæren på IDTRC, og fikk utrolig god mat! Det var nesten flaut å bli mett så tidlig som jeg ble, for vi ble tilbudt mer mat hele tiden. Vi fikk ris iblandet grønnsaker, kylling, krydrede poteter, en slags omelett og is til dessert. Etter mat så vi Istid på tamil på tv, siden han hadde datteren og barnebarnet fra Mumbai på besøk.

Dette blir nok siste helgen med så lite å fortelle; neste helg reiser resten av gjengen til Ooty med tog, og Eirik og jeg tar turen til Bangalore igjen. Vi valgte Bangalore over Ooty fordi togturen til Ooty er så fryktelig lang... Dessuten er Bangalore en så stor by at vi ikke så på langt nær alt som var verdt å se da vi var der sist.

Og sist, men ikke minst:
GRATULERER MED FARSDAGEN, PAPPA!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar