søndag 12. desember 2010

Hjemme igjen!

Etter over ett døgn på reisefot kom vi tilbake til Bergen fredag ettermiddag. Eirik og jeg fikk skrevet ferdig oppgaven på flyplassen i Chennai i god tid, og etter maaange timer utenfor innskjekkingsområdet i Chennai fulgte flere timer med venting på det ganske forsinkede flyet vårt. Klokka tre om natta indisk tid fikk vi omsider komme om bord i flyet, og så startet en ti-timers flytur til Frankfurt. I Frankfurt var det nok en forsinkelse, men klokken to fredag kom vi fram. Det gjorde ikke bagasjen vår. Det viste seg at den hadde blitt igjen i Frankfurt... Egentlig gjorde ikke det noe særlig, tenk på alle de innlandsflyene vi tok i India, og hvor dumt det hadde vært om bagasjen ble igjen på noen av dem! Her hadde vi jo alt vi trengte i leiligheten, og souvenirene og de indiske klesplaggene kunne vi jo alltids vente på.

Nå har vi fått bagasjen vår, og har begynt å venne oss til den lettvinte tilværelsen i Norge igjen. Drikkevann rett fra springen og kaffetrakter er fine ting;) Vi har spist klementiner, drukket julebrus, tent adventslysene og hatt en nydelig middag med biff og Eiriks fløtegratinerte poteter; alle ting vi har savnet de siste ukene. Det er kaldt i Norge, men siden det er desember føles det egentlig helt riktig.
Det har vært en kjempebra tur og det er ting jeg allerede vet jeg kommer til å savne fra India, men det er fint å være hjemme igjen også.

Det har vært fint å kunne skrive blogg mens vi har vært borte, og veldig koselig å vite at familie og venner har fulgt med:) Gleder meg til å se folk igjen til jul og til våren!

Stor klem fra Lene og Eirik:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar